پارسی English


صفحه فيسبوک شرکت صفحه توئيتر شرکت صفحه لينکدين شرکت کانال تلگرام شرکت صفحه گوگل پلاس شرکت صفحه اينستاگرام شرکت صفحه آپارات شرکت بانک اطلاعات
شرکت حامیان صنعت کیمیا ,

امتیاز موضوع:
  • 23 رای - 2.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرح توجيهي ( امكان سنجي ) بستنی
#1

1. معرفي طرح و هدف از اجراي آن ( فصل اول مطالعات امکان سنجی ):


هدف از طرح توليد انواع بستنی مرغوب از شیر گاومیش جهت تامين مصرف داخلي و صادرات به ميزان تقریبی 9000 تن در سال مي باشد. با اجرای طرح حاضر امکان کسب سهم بازار تقریبی 20 درصدی صادرات در بین تولید کنندگان داخل کشور وجود خواهد داشت. با عنایت به میزان مصرف قابل توجه شیر و شکر در این واحد تولیدی ، اجرای آن می تواند زمینه های گسترش و تقویت دامپروری و صنایع تولید قند و شکر را فراهم آورد . نوع تکنولوژی و ماشین آلات پیشنهادی طرح امکان تولید انواع بستنی شیری در فرم های مختلف را برای جذب سلیقه های گوناگون مشتریان ایجاد می کند و به لحاظ کیفیت بستنی تولیدی بدلیل استفاده از شیر پرچرب گاومیش مزیت رقابتی مناسبی نسبت به محصولات مشابه موجود در بازار خواهد داشت.


2. نوع و مشخصات محصول ( فصل اول مطالعات امکان سنجی ):


طرح حاضر امکان تولید انواع بستنی شیری در فرم های گوناگون دارد و به منظور برآورد مالی و شرایط سودآوری پروژه چهار مدل بستنی چوبی ، لیوانی و نانی با درصد چربی 11 و 14 درصد در نظر گرفته شده است و ویژگی های آن مطابق جدول زیر آورده شده است :


مواد تشکيل دهنده بستنی های توليدی










شرح

درصد %

چربی شیر

14

ماده خشک بدون چربی شیر

10

ساکارز

14

جامدات شربت ذرت

3

پایدار کننده

0.25

امولسیفایر

0.13

جامدات کل

41.38


سهم هر مدل بستنی از کل توليدات







نوع بستنی

سهم از کل تولیدات (درصد)

چوبی روتاری

50%

چوبی برشی (عروسکی)

20%

لیوانی

10%

ساندویچی

20%


3. بررسي بازار ( فصل دوم مطالعات امکان سنجی ):


ظرفيت پیشنهادی :7800 تن در سال بستنی خالص (9000 تن وزن کل محصول)


مصرف كنندگان عمده : افراد خانوار خصوصاً خردسالان


ميزان توليدات داخلي : 178000 تن


ميزان واردات : 0 تن در سال


برآورد تقاضا : 178000 تن مصرف داخل و 53000 تن صادرات


تعداد شيفت كاري : سه شيفت در 24 ساعت


تركيب توليد : 50 درصد چوبی روتاری ، 20% چوبی برشی ، 20% ساندویچی ، 10% لیوانی


- مواد اوليه و محل تأمين آن : شیر ، کره ، شکر ، شیر خشک ، امولسیفایر ، استبیلایزر ، پودر کاکائو ، شکلات که امکان تامین تمامی مواد از طریق منابع داخل كشور وجود دارد .


4. روش توليد و تكنولوژي مورد نظر (فصل سوم مطالعات امکان سنجی ):


جزئیات کار در کارخانه های مختلف بسته به نوع تجهیزات و میزان تولید متفاوت است ، اما مراحل اساسی برای همه آنها عمومی است. این مراحل عبارتند از : تولید مخلوط اولیه ( شامل اندازه گیری و مخلوط کردن مواد اولیه و همگن کردن و پاستوریزاسیون آن ها) مرحله رسیدن، در این مرحله مخلوط پاستوریزه و هموژنیزه به مدت چند ساعت دردمای 4 درجه سانتیگراد نگهداری می شود و طی این مدت امولیسیفایرها جایگزین برخی از بلورهای چربی و همچنین برخی از پوشش های پروتئینی گویچه های چربی می گردند، مرحله انجماد و سفت کردن یا Hardening( مرحله دوم انجماد که طی آن بستنی نیمه منجمد از فریزر کارخانه به یک محیط خیلی سرد منتقل می شود تا دردمایی که رشد بلورهای یخ و حباب های هوا متوقف است به سرعت سرد شود و بستنی به اندازه ای سرد شود که برای مراحلی مانند غوطه ورسازی در شکلات مناسب باشد).


5. ابعاد فيزيكي طرح ( فصل سوم مطالعات امکان سنجی ):


مساحت زمين : 10.000 مترمربع


سطح زير بنا:


- توليدي : 2520


- انبار ها : 955


- اداري : 260


تعداد و تركيب نيروي انساني : پرسنل توليدي 30 نفر وپرسنل اداري 10 نفر


مصارف صنعتي:


- آب : 33.46 متر مكعب به ازاء يك تن محصول


- برق : 257 كيلو وات ساعت به ازاء يك تن محصول


- گاز : 4.5 متر مكعب نرمال به ازاء يك تن محصول


6. ابعاد اقتصادي طرح ( فصل چهارم مطالعات امکان سنجی ):


برآورد سرمايه‌گذاري كل : 112,196.29 ميليون ريال


برآورد سرمايه‌گذاري ثابت : 53,614 ميليون ريال


سرمايه در گردش و بهره هاي بانكي جمعاً : 58,582 ميليون ريال


پيش بيني منابع تأمين سرمايه : 30 درصد آورده نقدي، 70 درصد تسهيلات بانكي


پيش بيني قيمت تمام شده(واحد محصول) : 30,203 ريال هر كيلوگرم


پيش‌بيني قيمت فروش (واحد محصول) : 33,468 ريال هر كيلوگرم


برآورد سود خالص (واحد محصول) : 3,265ريال به ازاء هر كيلوگرم


برآورد فروش ساليانه : 302,926 ميليون ريال


برآورد كل سود خالص : 29,509 ميليون ريال


قيمت كل ماشين‌آلات و تجهيزات توليدي :


ماشين آلات توليدي داخل محدوده : 18,385 ميليون ريال


تأسيسات زير بنايي: 11,230 ميليون ريال


7. پيش بيني شاخص‌هاي اقتصادي طرح ( فصل چهارم مطالعات امکان سنجی ):









شاخص‌هاي پايه



شاخص‌هاي طرح

ارزش افزوده:

35%

9.7%

نقطه سربسري (BEP)

كمتر از 50%

36.59%

نرخ برگشت سرمايه (ROR)

بيشتر از 18%

28.5%

دوره برگشت سرمايه (PBP)

كمتر از 5 سال

5/3 سال

نرخ بازده داخلي (IRR):

بيشتر از 18%

27.83%


8. برنامه زمان بندي اجراي طرح ( فصل چهارم مطالعات امکان سنجی ):


بیست و یک ماه براي اجراي طرح پيش بيني شده است.


9. ارزيابي (نتيجه‌گيري):


با توجه به شاخص هاي اقتصادي طرح، سهم منابع داخلي، نقطه سربه سر نرخ بازده داخلي و دوره بازگشت سرمايه طرح مثبت ارزيابي مي گردد.


توضیح:


1- اطلاعات بازار از منابع معتبر شامل آمار وزارت صنایع، اداره گمرک و نرم و استاندارد های موجود در این زمینه تهیه شده است.


2- اطلاعات فنی از مراجع معتبر مانند دائره اامعارف های مهندسی، استعلامات اخذ شده از سازنده ها، مستندات ها و پیشنهادات رسمی تهیه شده است.


3- محاسبات و تحلیل های اقتصادی بر اساس فرمت بانک صنعت و معدن و با استفاده از نرم افزار کامفار ( مرجع معتبر UNIDO ) تهیه شده است.


سال انجام مطالعات: 1390


تلفن:09126809553

پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

تماس با ما:

آدرس: تهران، خیابان ستارخان، نبش خسرو، مجتمع الماس غرب، واحد 110

تلفن: 44277189 (021) و 11-44266510 (021)

فکس: 44387366 (021)

پست الکترونیک: info@iranhsk-co.com

تمامی حقوق اين سايت متعلق به شرکت حاميان صنعت کيميا می باشد.

logo-samandehi

مطالب شرکت را در شبکه های اجتماعی دنبال کنيد.

صفحه فيسبوک شرکت صفحه توئيتر شرکت صفحه لينکدين شرکت صفحه تلگرام شرکت
صفحه گوگل پلاس شرکت صفحه اينستاگرام شرکت صفحه آپارات شرکت بانک اطلاعات