پارسی English


صفحه فيسبوک شرکت صفحه توئيتر شرکت صفحه لينکدين شرکت کانال تلگرام شرکت صفحه گوگل پلاس شرکت صفحه اينستاگرام شرکت صفحه آپارات شرکت بانک اطلاعات
شرکت حامیان صنعت کیمیا ,

امتیاز موضوع:
  • 16 رای - 2.81 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرح توجیهی ( امکان سنجی ) بستنی
#1

1. معرفی طرح و هدف از اجرای آن ( فصل اول مطالعات امکان سنجی ):


هدف از طرح توليد انواع بستنی مرغوب از شیر گاومیش جهت تامين مصرف داخلی و صادرات به ميزان تقریبی 9000 تن در سال می باشد. با اجرای طرح حاضر امکان کسب سهم بازار تقریبی 20 درصدی صادرات در بین تولید کنندگان داخل کشور وجود خواهد داشت. با عنایت به میزان مصرف قابل توجه شیر و شکر در این واحد تولیدی ، اجرای آن می تواند زمینه های گسترش و تقویت دامپروری و صنایع تولید قند و شکر را فراهم آورد . نوع تکنولوژی و ماشین آلات پیشنهادی طرح امکان تولید انواع بستنی شیری در فرم های مختلف را برای جذب سلیقه های گوناگون مشتریان ایجاد می کند و به لحاظ کیفیت بستنی تولیدی بدلیل استفاده از شیر پرچرب گاومیش مزیت رقابتی مناسبی نسبت به محصولات مشابه موجود در بازار خواهد داشت.


2. نوع و مشخصات محصول ( فصل اول مطالعات امکان سنجی ):


طرح حاضر امکان تولید انواع بستنی شیری در فرم های گوناگون دارد و به منظور برآورد مالی و شرایط سودآوری پروژه چهار مدل بستنی چوبی ، لیوانی و نانی با درصد چربی 11 و 14 درصد در نظر گرفته شده است و ویژگی های آن مطابق جدول زیر آورده شده است :


مواد تشکيل دهنده بستنی های توليدی










شرح

درصد %

چربی شیر

14

ماده خشک بدون چربی شیر

10

ساکارز

14

جامدات شربت ذرت

3

پایدار کننده

0.25

امولسیفایر

0.13

جامدات کل

41.38


سهم هر مدل بستنی از کل توليدات







نوع بستنی

سهم از کل تولیدات (درصد)

چوبی روتاری

50%

چوبی برشی (عروسکی)

20%

لیوانی

10%

ساندویچی

20%


3. بررسي بازار ( فصل دوم مطالعات امکان سنجی ):


ظرفيت پیشنهادی :7800 تن در سال بستنی خالص (9000 تن وزن کل محصول)


مصرف كنندگان عمده : افراد خانوار خصوصاً خردسالان


ميزان توليدات داخلی : 178000 تن


ميزان واردات : 0 تن در سال


برآورد تقاضا : 178000 تن مصرف داخل و 53000 تن صادرات


تعداد شيفت كاری : سه شيفت در 24 ساعت


تركيب توليد : 50 درصد چوبی روتاری ، 20% چوبی برشی ، 20% ساندویچی ، 10% لیوانی


- مواد اوليه و محل تأمين آن : شیر ، کره ، شکر ، شیر خشک ، امولسیفایر ، استبیلایزر ، پودر کاکائو ، شکلات که امکان تامین تمامی مواد از طریق منابع داخل كشور وجود دارد .


4. روش توليد و تكنولوژی مورد نظر (فصل سوم مطالعات امکان سنجی ):


جزئیات کار در کارخانه های مختلف بسته به نوع تجهیزات و میزان تولید متفاوت است ، اما مراحل اساسی برای همه آنها عمومی است. این مراحل عبارتند از : تولید مخلوط اولیه ( شامل اندازه گیری و مخلوط کردن مواد اولیه و همگن کردن و پاستوریزاسیون آن ها) مرحله رسیدن، در این مرحله مخلوط پاستوریزه و هموژنیزه به مدت چند ساعت دردمای 4 درجه سانتیگراد نگهداری می شود و طی این مدت امولیسیفایرها جایگزین برخی از بلورهای چربی و همچنین برخی از پوشش های پروتئینی گویچه های چربی می گردند، مرحله انجماد و سفت کردن یا Hardening( مرحله دوم انجماد که طی آن بستنی نیمه منجمد از فریزر کارخانه به یک محیط خیلی سرد منتقل می شود تا دردمایی که رشد بلورهای یخ و حباب های هوا متوقف است به سرعت سرد شود و بستنی به اندازه ای سرد شود که برای مراحلی مانند غوطه ورسازی در شکلات مناسب باشد).


5. ابعاد فيزيكي طرح ( فصل سوم مطالعات امکان سنجی ):


مساحت زمين : 10.000 مترمربع


سطح زير بنا:


- توليدی : 2520


- انبار ها : 955


- اداری : 260


تعداد و تركيب نيروی انسانی : پرسنل توليدی 30 نفر وپرسنل اداری 10 نفر


مصارف صنعتی:


- آب : 33.46 متر مكعب به ازاء يك تن محصول


- برق : 257 كيلو وات ساعت به ازاء يك تن محصول


- گاز : 4.5 متر مكعب نرمال به ازاء يك تن محصول


6. ابعاد اقتصادی طرح ( فصل چهارم مطالعات امکان سنجی ):


برآورد سرمايه‌گذاری كل : 112,196.29 ميليون ريال


برآورد سرمايه‌گذاری ثابت : 53,614 ميليون ريال


سرمايه در گردش و بهره های بانكي جمعاً : 58,582 ميليون ريال


پيش بينی منابع تأمين سرمايه : 30 درصد آورده نقدي، 70 درصد تسهيلات بانكي


پيش بينی قيمت تمام شده(واحد محصول) : 30,203 ريال هر كيلوگرم


پيش‌بينی قيمت فروش (واحد محصول) : 33,468 ريال هر كيلوگرم


برآورد سود خالص (واحد محصول) : 3,265ريال به ازاء هر كيلوگرم


برآورد فروش ساليانه : 302,926 ميليون ريال


برآورد كل سود خالص : 29,509 ميليون ريال


قيمت كل ماشين‌آلات و تجهيزات توليدی :


ماشين آلات توليدی داخل محدوده : 18,385 ميليون ريال


تأسيسات زير بنايي: 11,230 ميليون ريال


7. پيش بينی شاخص‌های اقتصادی طرح ( فصل چهارم مطالعات امکان سنجی ):









شاخص‌های پايه



شاخص‌های طرح

ارزش افزوده:

35%

9.7%

نقطه سربسری (BEP)

كمتر از 50%

36.59%

نرخ برگشت سرمايه (ROR)

بيشتر از 18%

28.5%

دوره برگشت سرمايه (PBP)

كمتر از 5 سال

5/3 سال

نرخ بازده داخلی (IRR):

بيشتر از 18%

27.83%


8. برنامه زمان بندی اجرای طرح ( فصل چهارم مطالعات امکان سنجی ):


بیست و یک ماه برای اجرای طرح پيش بينی شده است.


9. ارزيابی (نتيجه‌گيری):


با توجه به شاخص های اقتصادی طرح، سهم منابع داخلي، نقطه سربه سر نرخ بازده داخلی و دوره بازگشت سرمايه طرح مثبت ارزيابی می گردد.


توضیح:


1- اطلاعات بازار از منابع معتبر شامل آمار وزارت صنایع، اداره گمرک و نرم و استاندارد های موجود در این زمینه تهیه شده است.


2- اطلاعات فنی از مراجع معتبر مانند دائره اامعارف های مهندسی، استعلامات اخذ شده از سازنده ها، مستندات ها و پیشنهادات رسمی تهیه شده است.


3- محاسبات و تحلیل های اقتصادی بر اساس فرمت بانک صنعت و معدن و با استفاده از نرم افزار کامفار ( مرجع معتبر UNIDO ) تهیه شده است.


سال انجام مطالعات: 1390


تلفن:09126809553

پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

تماس با ما:

آدرس: تهران، خیابان ستارخان، نبش خسرو، مجتمع الماس غرب، واحد 109

تلفن: 44277189 (021)

فکس: 44387366 (021)

پست الکترونیک: info@iranhsk-co.com

تمامی حقوق اين سايت متعلق به شرکت حاميان صنعت کيميا می باشد.

مطالب شرکت را در شبکه های اجتماعی دنبال کنيد.

صفحه فيسبوک شرکت صفحه توئيتر شرکت صفحه لينکدين شرکت صفحه تلگرام شرکت
صفحه گوگل پلاس شرکت صفحه اينستاگرام شرکت صفحه آپارات شرکت بانک اطلاعات