پارسی English


صفحه فيسبوک شرکت صفحه توئيتر شرکت صفحه لينکدين شرکت کانال تلگرام شرکت صفحه گوگل پلاس شرکت صفحه اينستاگرام شرکت صفحه آپارات شرکت بانک اطلاعات
شرکت حامیان صنعت کیمیا ,

امتیاز موضوع:
  • 8 رای - 3.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرح توجيهي ( امكان سنجي ) شکر تزئینی
#1

1. معرفي طرح و هدف از اجراي آن ( فصل اول مطالعات امکان سنجی ):


هدف از اجراي طرح حاضر، ايجاد واحد توليد و بسته بندي شکر تزئینی (Decorative Sugar) به ظرفیت 5000 تن در در مجاورت شرکت کشت و صنعت دهخدا مي باشد. در نظر است طرح حاضر در دو شيفت 8 ساعته با 300 روز کاري در سال فعاليت نمايد.


ایجاد این واحد صنعتی و تولید این محصول در درجه نخست افزایش کیفیت عرضه شیرینی و شکلات در بخش صنایع غذایی و بهبود کیفیت و در نتیجه بازاریابی کالاهای صادراتی و در مرتبه بعدی عرضه کالای استاندارد در مصارف خانگی و اصلاح الگوی مصرف خواهد بود.


2. نوع و مشخصات محصول:


اين نوع شكر جهت تزيين انواع كيك ها، شيريني ها و نان ها مورد استفاده قرار مي گيرد. برای تولید این محصول دو گروه کلی شکر تزئینی به صورت شکر خالص در رنگ ها و گریدهای متفاوت و تزئینات شکری در شکل ها و طرح های متفاوت ارائه شده است.


انواع شکرهای تزئینی عبارتند از :


Caster Sugar


Medium Sugar


Nonpareil Sugar


Coarse Sugar


C20 Sugar Pearls


جهت تزئین و زیبائی کیک و شیرینی، بعضاً شکل ها و فرم های مختلف مانند گل و عروسک ساخته شده از شکر بکار می رود، بگونه ای که علاوه بر شکر به عنوان ماده اصلی مواد دیگری مانند نشاسته، آرد، پودر بادام و سایر مواد به منظور ایجاد قوام و شکل دهی و رنگ های مجاز خوراکی جهت هر چه زیباتر شدن به آن اضافه می شود.


3. بررسي بازار ( فصل دوم مطالعات امکان سنجی ):


مصرف كنندگان عمده : تقريباً تمامی کشورها. اين نوع شکر در قنادی کاربرد داشته بنابراين تمامی کشورها مصرف کننده آنها هستند. البته کشورهای توسعه يافته و توريست پذير و همچنين کشورهای توليد کننده شکر مصرف بيشتری دارند. در ايران روند مصرف شکر تزئينی بر اساس آمار عرضه و تقاضا صفر می باشد ليکن با توجه به اينکه اين محصول به صورت محدود و پراکنده در سطح بازار ديده می شود نمی توان گفت که اين فرآورده در داخل کشور مصرف ندارد.


§ ظرفيت پیشنهادی : 5000 تن در سال


§ ميزان توليدات داخلي : صفر


§ ظرفيت بالقوه : صفر


§ ميزان واردات : واردات اين محصولات در مقياس های پايين و مسافرتی انجام می گيرد که معمولاً توسط مصرف کنندگان آنها بوده و آمار رسمی و قابل ملاحظه ندارد.


§ برآورد تقاضا : 19000 تن


§ تعداد شيفت كاري : دو شيفت در 16 ساعت


4. روش توليد و تكنولوژي مورد نظر( فصل سوم مطالعات امکان سنجی ):


برای تولید شکر تزئینی به صورت شکر خالص ابتدا شکر در آب حل می شود و رنگ های مجاز خوراکی مورد نظر به آن اضافه می شود سپس کاملاً به هم زده می شود تا یکنواخت شود. پس از این عملیات توسط روش های مختلف کریستالیزاسیون که ازجمله آن می توان از سرد کردن ناگهانی، و... شکر تزئینی را با گریدهای متفاوت ایجاد کرد.


در تولید شکر تزیینی، شکر با رنگ مخلوط می شود و کاملاً به هم زده می شود تا یکنواخت شود. مخلوط شکر و رنگ تا دمای 150 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) به وسیله یک جریان گرم مانند بخار به صورت غیرمستقیم گرم می شود. استفاده از جریان گرم به روش غیر مستقیم از این نظر اهمیت دارد که از سوختگی و تجزیه مخلوط شکر به صورت موضعی جلوگیری می شود. در حین فرآیند گرمادهی و اختلاط می توان افزودنی های دیگر مانند آب، ژلاتین و همچنین افزودنی های خوراکی اسیدی مانند شکر غیر ساکاروزی برای جلوگیری از کریستاله شدن به آن اضافه شود.


برای محصولاتی که نیاز به قالبگیری دارند، عملیات قالبگیری بنا به نوع محصول به وسیله تجهیزات اتوماتیک یا برای شکل های پیچیده تر به صورت دستی انجام شود


5. ابعاد فيزيكي طرح ( فصل سوم مطالعات امکان سنجی ):


مساحت زمين :6000 مترمربع


سطح زير بنا: - توليدي :2200 متر مربع


- انبار ها :1000 متر مربع


- تاسیسات اداري و تأسيسات:450 متر مربع


تعداد و تركيب نيروي انساني : پرسنل توليدي 30 نفر وپرسنل اداري 13 نفر


مصارف صنعتي: - آب : 15535 متر مكعب


- برق : 1507200 كيلو وات ساعت


- گاز : 300000 متر مكعب


6. ابعاد اقتصادي طرح ( فصل چهارم مطالعات امکان سنجی ):


برآورد سرمايه‌گذاري كل : 101597 میلیون ریال


برآورد سرمايه‌گذاري ثابت : 62912 میلیون ریال


سرمايه در گردش: 38685 ميليون ريال


پيش بيني منابع تأمين سرمايه : 30 درصد آورده نقدي، 70 درصد تسهيلات بانكي


پيش بيني قيمت تمام شده(کل محصولات) : 170474 میلیون ریال


پيش‌بيني قيمت فروش (کل محصولات) : 223750 میلیون ریال


برآورد سود خالص (کل محصولات) : 54806 میلیون ریال


قيمت كل ماشين‌آلات و تجهيزات توليدي :


ماشین آلات اصلی : 35890 میلیون ریال


تاسیسات جانبی و زيربنايی : 2900 میلیون ریال


7. پيش بيني شاخص‌هاي اقتصادي طرح( فصل چهارم مطالعات امکان سنجی ):









عنوان

مقدار

نرخ بازگشت داخلي كل سرمايه گذاري(IRR)

48.25 %

نرخ بازگشت داخلي آورده نقدي (IRRE)

77 %

دوره بازگشت سرمايه (با در نظر گرفتن نرخ تنزيل)

2.5 %

ارزش خالص جريان نقدي(Net Present value)

137396 ميليون ريال

نقطه سربسر (Break even point)

26.4 %

سود خالص سالانه

54806.5 ميليون ريال


8. برنامه زمان بندي اجراي طرح:


یک سال براي اجراي طرح پيش بيني شده است.


9. ارزيابي (نتيجه‌گيري):


با توجه به شاخص هاي اقتصادي طرح، سهم منابع داخلي، نقطه سربه سر نرخ بازده داخلي و دوره بازگشت سرمايه طرح مثبت ارزيابي مي گردد.


توضیح:


1- اطلاعات بازار از منابع معتبر شامل آمار وزارت صنعت، معدن تجارت، اداره گمرک، مراجع دانشگاهی و توليدکنندگان صنايع غذايی مشابه و نرم و استاندارد های موجود در این زمینه تهیه شده است.


2- اطلاعات فنی از مراجع معتبر مانند دائره المعارف های مهندسی، استعلامات اخذ شده از سازنده ها، شرکت های داخای و خارجی مستندات ها و پیشنهادات رسمی تهیه شده است.


3- محاسبات و تحلیل های اقتصادی بر اساس فرمت بانک صنعت و معدن و با استفاده از نرم افزار کامفار ( مرجع معتبر UNIDO ) تهیه شده است.


سال انجام مطالعات: 1390


تلفن:09126809553

پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

تماس با ما:

آدرس: تهران، خیابان ستارخان، نبش خسرو، مجتمع الماس غرب، واحد 110

تلفن: 44277189 (021) و 11-44266510 (021)

فکس: 44387366 (021)

پست الکترونیک: info@iranhsk-co.com

تمامی حقوق اين سايت متعلق به شرکت حاميان صنعت کيميا می باشد.

logo-samandehi

مطالب شرکت را در شبکه های اجتماعی دنبال کنيد.

صفحه فيسبوک شرکت صفحه توئيتر شرکت صفحه لينکدين شرکت صفحه تلگرام شرکت
صفحه گوگل پلاس شرکت صفحه اينستاگرام شرکت صفحه آپارات شرکت بانک اطلاعات