پارسی English


صفحه فيسبوک شرکت صفحه توئيتر شرکت صفحه لينکدين شرکت کانال تلگرام شرکت صفحه گوگل پلاس شرکت صفحه اينستاگرام شرکت صفحه آپارات شرکت بانک اطلاعات
شرکت حامیان صنعت کیمیا ,

امتیاز موضوع:
  • 47 رای - 3.11 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرح توجیهی ( امکان سنجی ) کیک و کلوچه
#1

1. معرفی طرح و هدف از اجرای آن ( فصل اول مطالعات امکان سنجی ):


هدف از اجرای طرح احداث کارخانه تولید انواع کیک و کلوچه با ظرفیتی بالغ بر6300 تن می باشد که به نوبه خود می تواند باعث ارز آوری و اشتغالزایی گردد ، همچنین با توجه به اینکه مواد اولیه اصلی این محصولات منتج از بخش کشاورزی است لذا می تواند ارزش افزوده قابل توجهی را نیز ایجاد نماید.


2. نوع و مشخصات محصول ( فصل اول مطالعات امکان سنجی ):








محصول

واحد

ظرفیت عملی تولید ( عدد )

کاپ کیک

بسته 40 گرمی

33,750,000

کیک رولتی

بسته 150 گرمی

9,000,000

کیک لایه ای

بسته 50 گرمی

27,000,000

کیک ساده

بسته 120 گرمی

11,250,000

کلوچه با روکش شکلات

بسته 40 گرمی

22,500,000



کیک یکی از انواع شیرینی هاست که جزء دسته غذاهای پخته طبقه بندی می‌شود. معمولاً در تهیه کیک‌ها، آرد، شکر، روغن و تخم مرغ ماده اصلی محسوب می‌شود. علاوه بر این سه ماده اصلی، در برخی از انواع مختلف کیک ها، از موادی چون نشاسته، کره، روغن و مایعاتی مثل شیر، و همچنین از ماده‌ای برای حجم دادن به خمیر نیز استفاده می‌شود.


3. بررسي بازار ( فصل دوم مطالعات امکان سنجی ):


§ مصرف كنندگان عمده : محصولات مورد مطالعه ، در فهرست مواد غذائی منتج از محصولات كشاورزي قرار دارند . اين محصولات بصورت مستقيم جهت مصارف غذائی به عنوان میان وعده برای انسان ها می باشند.


§ ظرفيت توليدی : 6300 تن در سال


§ ميزان توليدات داخلی : 196416.8 تن در سال 1389


§ ظرفيت بالقوه : 37998 تن در سال 1392


§ ميزان واردات :211 تن در سال1389


§ برآورد تقاضا : 239759 تن در سال 1392


§ تعداد شيفت كاری : دو شيفت در 24 ساعت


§ تركيب توليد :محصولات شامل تاپ کیک ، کیک رولتی ، کیک لایه ای و کیک ساده که هر یک به ظرفیت 1350 تن در سال می باشد و همچنین کلوچه با روکش شکلات به ظرفیت 900 تن محصولات این طرح را تشکیل می دهند.


4. روش توليد و تكنولوژی مورد نظر( فصل سوم مطالعات امکان سنجی ):


ابتدا مواد اوليه مصرفی توليد توزين گرديده براساس فرمولاسيون خاص واحد سپس عمل اختلاط دردستگاه ميكسر صورت می گيرد. بعد از اين كه اختلاط صورت گرفت مخلوط هوادهی می شود .اين هوادهی توسط دستگاهی بنام اوكس صورت ميگيرد .رطوبت كيك دردستگاه فر، تبخير گرديده و عمل پخت صورت ميگيرد . بعد از مرحله پخت كيكها می بايستي سردشده و سپس بسته بندی گردند. فرمولاسيون مواد اوليه ونحوه اختلاط آنها تنها تفاوت واحدهای مختلف در توليد كيك می باشد در واقع مسير فرآيند و روش فرآيند مشابه می باشد


5. ابعاد فيزيكي طرح ( فصل سوم مطالعات امکان سنجی ):


مساحت زمين :8500 مترمربع


سطح زير بنا: - توليدی :3000 متر مربع


- انبار ها :1050 متر مربع


- تاسیسات اداری و رفاهی:2150 متر مربع


تعداد و تركيب نيروی انسانی : پرسنل توليدی 27 نفر وپرسنل اداری 13نفر


مصارف صنعتی: - آب : 31664متر مكعب سالانه


- برق : 2412800 كيلو وات ساعت


- گاز : 88838525 متر مكعب


6. ابعاد اقتصادی طرح ( فصل چهارم مطالعات امکان سنجی ):


برآورد سرمايه‌گذاری كل : 137816.2 میلیون ریال


برآورد سرمايه‌گذاری ثابت : ارزی معادل41440.40 میلیون ریال و ریالی 32448.94 میلیون ریال


سرمايه در گردش و بهره های بانكي جمعاً : 60092.78ميليون ريال


پيش بينی منابع تأمين سرمايه : 30 درصد آورده نقدي، 70 درصد تسهيلات بانكي


پيش بينی قيمت تمام شده(کل محصولات) : 238762.17 میلیون ریال


پيش‌بينی قيمت فروش (کل محصولات) : 267187.50 میلیون ریال


برآورد سود خالص (کل محصولات) : 28425.33 میلیون ریال


قيمت كل ماشين‌آلات و تجهيزات توليدی :


ماشین آلات ارزی: معادل 41440.40 میلیون ریال


تاسیسات ریالی:1991.85 میلیون ریال


7. پيش بينی شاخص‌های اقتصادی طرح ( فصل چهارم مطالعات امکان سنجی ):









شاخص‌های پايه



شاخص‌های طرح

سهم منابع داخلی:

30%

30 %

ارزش افزوده:

35%

18 %

نقطه سربسری (BEP):

كمتر از 50%

49

نرخ برگشت سرمايه (ROR):

بيشتر از 18%

38.21

دوره برگشت سرمايه (PBP):

كمتر از 5 سال

5 سال

نرخ بازده داخلی (IRR):

بيشتر از 18%

26


8. برنامه زمان بندی اجرای طرح:


یک سال ونه ماه برای اجرای طرح پيش بينی شده است.


9. ارزيابی (نتيجه‌گيری):


با توجه به شاخص های اقتصادی طرح، سهم منابع داخلي، نقطه سربه سر نرخ بازده داخلی و دوره بازگشت سرمايه طرح مثبت ارزيابی می گردد.


توضیح:


1- اطلاعات بازار از منابع معتبر شامل آمار وزارت صنایع، اداره گمرک و نرم و استاندارد های موجود در این زمینه تهیه شده است.


2- اطلاعات فنی از مراجع معتبر مانند دائره اامعارف های مهندسی، استعلامات اخذ شده از سازنده ها، داکیومنت ها و پیشنهادات رسمی تهیه شده است.


1- محاسبات و تحلیل های اقتصادی بر اساس فرمت بانک صنعت و معدن و با استفاده از نرم افزار کامفار ( مرجع معتبر UNIDO ) تهیه شده است.


سال انجام مطالعات: 1390


تلفن:09126809553

پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

تماس با ما:

آدرس: تهران، خیابان ستارخان، نبش خسرو، مجتمع الماس غرب، واحد 109

تلفن: 44277189 (021)

فکس: 44387366 (021)

پست الکترونیک: info@iranhsk-co.com

تمامی حقوق اين سايت متعلق به شرکت حاميان صنعت کيميا می باشد.

مطالب شرکت را در شبکه های اجتماعی دنبال کنيد.

صفحه فيسبوک شرکت صفحه توئيتر شرکت صفحه لينکدين شرکت صفحه تلگرام شرکت
صفحه گوگل پلاس شرکت صفحه اينستاگرام شرکت صفحه آپارات شرکت بانک اطلاعات