صفحه اصلی › انجمن ها › بانک اطلاعات مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) قابل دانلود › صنایع برق و الکترونیک › طرح توجیهی ( امکان سنجی) توليد آمپرمتر، ولت متر و مولتي متر
-
نویسندهنوشتهها
-
ناشناسمیهمانژوئن 19, 2016 در 10:11 ق.ظتعداد نوشته 921
عنوان طرح: طرح توجیهی ( امکان سنجی) توليد آمپرمتر، ولت متر و مولتي متر
خلاصه مشخصات محصول و کاربرد ها:
آمپر متر، ولت متر و مولتي متر ازجمله وسايل اندازه گيري هستند كه براي اندازه گيري جريان و ولتاژ در مداراستفاده مي شود. عملكرد ولت متر نيز مانند آمپرمتر بوده با اين تفاوت كه نحوه قرار گرفتن آمپرمتر در مدار به طور متوالي و ولت متر به طور موازي مي باشد. در حال حاضر آمپرمترو ولت متر به دو صورت آنالوگ و ديجيتال در بازار موجود مي باشد. و مولتي متر برد. در واقع تركيبي از ولت متر و آمپرمتر بوده و كارايي هر دو دستگاه را دارد. اصولا مولتي مترها ابزاري در صنعت الکترونيک هستند که براي اندازه گيري جريان، ولتاژ و مقاومت بکار ميروند. اين ابزارها بر دو نوع آنالوگ و ديجيتال تقسيم بندي شده اند. در نوع آنالوگ عقربهاي است که بر روي يک صفحه مدرج حرکت نموده و نوع ديجيتال ابتدا پارامتر الکتريکي مورد نظر به سيگنال پالسي تبديل ميگردد، پالسهاي مزبور در دستگاه اندازه گيري بوسيله آي سي هاي شمارنده شمرده شده و توسط نشان دهنده نمايش داده مي شوند از ديگر دستگاه هاي جايگزين مي توان گالوانومتر را برشمرد كه براي اندازه گيري جريان استفاده مي شود.
خلاصه بازار:
لازم بذکر است که با توجه به محصولات موجود در بازار و شرکت هاي بزرگ و قدرتمند توليد کننده آمپرمتر و ولت متر و مولتي متر در دنيا، توليد کننده محترم بايد در نظر داشته باشد که در ابتدا بايد به رقابت با توليد کننده هاي بزرگ خارجي و داخلي که جزو تامين کننده هاي اصلي اين محصول در کشور مي باشند بپردازد بهمين خاطر پيشنهاد مي گردد که در گام نخست جهت جذب بازار براي عرضه محصول خود به مونتاژ محصولات با نشان تجاري شرکتهاي معتبر و شناخته شده بپردازند.
فرایند تولید:
جدول خلاصه سرمايه گذاری:
ظرفيت طرح
1٤ هزار عدد درسال معادل ٧ تن
مواد اوليه
آلومينيوم
محل تامين ماده اوليه
داخلی
موارد استفاده محصول
اندازه گيري جريان و ولتاژ
محل اجراي طرح
کرمان، يزد، خراسان رضوي، خراسان شمالي،اردبيل، زنجان و سمنان
بررسي بازار
قيمت جهانی
متنوع در طرح
ميزان واردات
تا سال 2007 -2650 (دلار بر تن)
توليد كنندگان داخلي
كمبود كشور درسالهاي آتي
دارد
امكان كسب بازار صادراتي
دارد
مباحث اقتصادي طرح
ميزان اشتغال زايي (تعداد كل كاركنان)
20
تعداد روزهاي كاري
330
مساحت زمين
m22000
قيمت فروش محصول
متنوع در طرح
فروش ساليانه
سرمايه گذاری ثابت
ارزي(دلار)
—-
ريالي(ميليون ريال)
6300
مجموع)ميليون ريال(
6300
سرمايه در گردش
سرمايه كل
تسهيلات بانكي بلند مدت
ارزي
ريالي
كل
تسهيلات بانكي كوتاه مدت
نرخ بازگشت داخلي كل سرمايه گذاري(IRR)
نقطه سربسر
دوره برگشت سرمايه
نرخ تسعير ارز
جدول مشخصات طرح موجود:
کد طرح
سال انجام طرح
طبقه بندی
فرمت موجود
تعداد صفحات
BB877004
87
صنایع الکتریکی والکترونیک
PDF
48
توضیح:
1- اطلاعات بازار از منابع معتبر شامل آمار وزارت صنعت، معدن تجارت، اداره گمرک، مراجع دانشگاهی و توليدکنندگان صنايع مشابه و نرم و استاندارد های موجود در این زمینه تهیه شده است.
2- اطلاعات فنی از مراجع معتبر مانند دائره المعارف های مهندسی، استعلامات اخذ شده از سازنده ها، شرکت های داخلی و خارجی مستندات ها و پیشنهادات رسمی تهیه شده است.
3- محاسبات و تحلیل های اقتصادی بر اساس فرمت بانک صنعت و معدن و با استفاده از نرم افزار کامفار(comfar ) تهیه شده است.
4- برخی از گزارشات فوق در مجوعه این شرکت تهیه نشده است و این شرکت صرفا جهت کمک به سرمایه گذاران محترم طرح های فوق را گردآوری نموده است.
مشخصات تماس:
موبایل: 09126809553
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.