صفحه اصلی › انجمن ها › بانک اطلاعات مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) قابل دانلود › صنایع فلزی ، ماشین آلات و نیروی محرکه › طرح توجیهی ( امکان سنجی) توليد پمپ روغن
-
نویسندهنوشتهها
-
ناشناسمیهمانجولای 13, 2016 در 6:42 ق.ظتعداد نوشته 921
عنوان طرح: طرح توجیهی ( امکان سنجی) توليد پمپ روغن
خلاصه مشخصات محصول و کاربرد ها:
اويل پمپ دستگاهي است که روغن موتور را با فشار به قطعات متحرک موتور مي رساند. پمپ روغن ممكن است با توجه به نوع موتورها در داخل ياخارج از كارتر نصب گردد ومعمولا دنده آن بطور مستقيم يا غير مستقيم با ميل دلكو يا به وسيله دنده مورب ميل سوپاپ مي چرخد درنتيجه روغن را تخليه كرده و به كانالهاي روغن مي رساند. سيستم روغنکاري ماشين با به گردش در آوردن روغن در مجاري تعبيه شده وظايف زير را انجام ميدهد:
١‐ اولين و مهمترين وظيفه روغن، چرب کنندگي و روانکاري قطعات در حين کار مي باشد.
٢‐ خنک کنندگي
٣‐ پاک کنندگي
٤‐ آب بندي
٥‐ ضربه گيري
مي باشد لذا Rotor Pump ( با توجه به اينكه كالاي مورد بررسي در اين طرح پمپ روغن روتوري يا گردشي)دنده داخل در اين بخش طرز كار اين محصول مورد بررسي قرار مي گيرد. اين اويل پمپ داراي دو روتور (دنده) داخلي و بيروني است. روتور داخلي در مركز پمپ قرار گرفته و دندانه هاي آن به سمت خارج است در صورتيكه روتور بيروني داراي دندانه هاي داخلي مي باشد. هر دو روتور داخل هم بوده و نسبت به يكديگر بطور اكسانتريك (خارج مركز) قرار گرفته اند. اين دو روتور داخل بدنه پمپ قرار گرفته و به هنگام گردش روتور داخلي بوسيله محور گردان كه حركت خود را از ميل سوپاپ مي گيرد به گردش در مي آيد. در حين گردش روغن موجود بين دو دندانه روتور داخلي و بيروني با فشار از لوله خروجي بيرون مي رود. پمپ هاي روتوري در فشار کمتري نسبت به نوع دنده اي کار مي کنند. پمپ روغن نوع روتاري حركت خود را بوسيله يك چرخ دنده از جلوي ٣/موتور مي گيرد. يك صافي روغن درلوله مكش نصب شده است. موتورهاي تنفس طبيعي داراي پمپ روغن نوع ٤ CANISTER ٦ دورميباشند ازطريق محفظه شير فشار شكن وفيلتر روغن نوع / دور وموتورهاي توربو شارژ از نوع ٧ جريان روغن درمسيرهاي اصلي كه درطول بدنه سيلندر قراردارند، امكان مي يابد.
خلاصه بازار:
توليدكنندگان اين كالا بايستي به اين نكته توجه نمايند كه با وجود شركتهاي بزرگ تامين كننده قطعات وسايل نقليه حضور در اين عرصه با مشكلاتي همراه است و اين واحدها نمي توانند در ابتداي شروع فعاليت خود به بازار شركتهاي خودروساز اميدوار گردند و بايستي بازار قطعات يدكي را به عنوان اصل يترين بازار فروش محصولات خود در نظر گيرند و پس از دريافت استانداردهاي لازم از سوي شركتهاي خودروساز اقدام به عرضه قطعات توليدي خود به اين بازار نيز نمايند. همچنين مي توان از طريق مذاكره با شركتهاي خارجي توليدكننده پمپ روغن و اخذ تائيد فني جهت مونتاژ داخلي محصولات با عنوان آنها به تكنولوژي روز ساخت اين قطعات دست يافت و زمينه را جهت توليدات قابل رقابت با كالاي خارجي ايجاد نمود. خاطر نشان مي نمايد كه با توجه به پيشنهادات مذكور، واحدهاي توليد اين كالا در كشور بايستي انعطاف لازم جهت توليد پمپ هاي روغن از انواع دند هاي و سوزني قابل نصب بر روي ساير وسايل را داشته باشند تا بتوانند با توجه به حضور صاحبان بزرگ اين صنعت در كشور امكان جذب بازار و فروش محصولات خود را افزايش دهند.
فرایند تولید:
جدول خلاصه سرمايه گذاری:
ظرفيت طرح
40 هزار عدد در سال
مواد اوليه
ميلگرد و ورق فولادي
محل تامين ماده اوليه
داخلی
موارد استفاده محصول
انتقال روغن به قطعات متحرك موتور
محل اجراي طرح
چهار محال و بختياري، اصفهان، زنجان، مركزي وكرمان
بررسي بازار
قيمت جهانی
رديف
نوع
قيمت (دلار)
1
HEMI OIL PUMP
130
2
MELLING LS١&LS٦
140
ميزان واردات
در سال ١٣٨٦ معادل ٢.٣ ميليون عدد بوده
توليد كنندگان داخلي
كمبود كشور درسالهاي آتي
امكان كسب بازار صادراتي
دارد
مباحث اقتصادي طرح
ميزان اشتغال زايي (تعداد كل كاركنان)
27
تعداد روزهاي كاري
330
مساحت زمين
m22000
قیمت فروش محصول
رديف
نام محصول
نوع خودرو
قيمت (هزارريال)
1
پمپ روغن
پرايد
22
2
پمپ روغن
پرايد
27
فروش ساليانه
سرمايه گذاری ثابت
ارزي(دلار)
—-
ريالي(ميليون ريال)
7300
مجموع)ميليون ريال(
7300
سرمايه در گردش
سرمايه كل
تسهيلات بانكي بلند مدت
ارزي
ريالي
كل
تسهيلات بانكي كوتاه مدت
نرخ بازگشت داخلي كل سرمايه گذاري(IRR)
نقطه سربسر
دوره برگشت سرمايه
نرخ تسعير ارز
جدول مشخصات طرح موجود:
کد طرح
سال انجام طرح
طبقه بندی
فرمت موجود
تعداد صفحات
BB874094
87
صنایع فلزی ونیروی محرکه
PDF
51
توضیح:
1- اطلاعات بازار از منابع معتبر شامل آمار وزارت صنعت، معدن تجارت، اداره گمرک، مراجع دانشگاهی و توليدکنندگان صنايع مشابه و نرم و استاندارد های موجود در این زمینه تهیه شده است.
2- اطلاعات فنی از مراجع معتبر مانند دائره المعارف های مهندسی، استعلامات اخذ شده از سازنده ها، شرکت های داخلی و خارجی مستندات ها و پیشنهادات رسمی تهیه شده است.
3- محاسبات و تحلیل های اقتصادی بر اساس فرمت بانک صنعت و معدن و با استفاده از نرم افزار کامفار(comfar ) تهیه شده است.
4- برخی از گزارشات فوق در مجوعه این شرکت تهیه نشده است و این شرکت صرفا جهت کمک به سرمایه گذاران محترم طرح های فوق را گردآوری نموده است.
مشخصات تماس:
موبایل: 09126809553
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.