فصل اول-معرفی محصول
معرفی محصول، تعیین مشخصات فیزیکی و شیمیایی............................................
1-1-
معرفی استاندارهای جهانی محصول...............................................................................
1-2-
کاربرد محصول و ارائه الگوی مصرف..............................................................................
1-3-
معرفی مواد اولیه مورد نیاز و محل تامین.....................................................................
1-4-
بررسی قیمت جهانی..........................................................................................................
1-5-
بررسی مسائل زیست محیطی محصول و مواد اولیه...................................................
1-6-
فصل دوم-بررسی بازار جهانی و داخلی
بازار جهانی
بررسی عرضه و تقاضای جهانی........................................................................................
2-1-
تولیدکنندگان عمده جهانی..............................................................................................
2-2-
عرضه و تقاضای محصول در مناطق مختلف جهان.....................................................
2-3-
واردکنندگان عمده.............................................................................................................
2-4-
صادرکنندگان عمده...........................................................................................................
2-5-
بررسی امکان کسب بازار صادراتی.................................................................................
2-6-
بازار داخلی
بررسی عرضه.......................................................................................................................
2-7-
بررسی مصرف.....................................................................................................................
2-8-
جمع بندی و نتیجه گیری...............................................................................................
2-9-
فصل سوم-بررسی فنی، مالی و اقتصادی
برسی فرآیندهای تولید و انتخاب فرآیند مورد نظر...................................................
3-1-
معرفی صاحبان دانش فنی...............................................................................................
3-2-
تعیین ظرفیت تولید و زمان کارکرد...............................................................................
3-3-
میزان مصرف مواد اولیه....................................................................................................
3-4-
میزان مصرف یوتیلیتی.....................................................................................................
3-5-
نیروی انسانی مورد نیاز.....................................................................................................
3-6-
برآورد زمین،زیر بنای ساختمان های صنعتی و غیر صنعتی....................................
3-7-
برآورد سرمایه گذاری ثابت..............................................................................................
3-8-
برآورد سرمایه در گردش..................................................................................................
3-9-
برآورد هزینه های تولید و قیمت تمام شده محصول................................................
3-10-
تعیین فروش سالیانه.........................................................................................................
3-11-
آنالیر حساسیت..................................................................................................................
3-12-
محاسبه سود و زیان..........................................................................................................
3-13-
ارائه شاخص های مالی طرح............................................................................................
3-14-
3-15- تحلیل و جمع بندی نهایی ..............................................................................................
منابع و مراجع مطالعاتی.......................................................................................................
پیوست: محاسبات مالی و اقتصادی طرح بر اساس نرم افزار COMFAR
چکیده طرح دی متیل اتر(Di Methyl Ether)
مشخصات کلی |
||
موارد استفاده و کاربرد |
به عنوان جایگزین سوخت دیزل، به صورت مخلوط با LPG |
|
ظرفیت اسمی طرح (تن در سال) |
65000 |
|
مواد اولیه مصرفی عمده |
متانول |
|
منابع تامین مواد اولیه |
داخلی |
|
یوتیلیتی مورد نیاز(سالانه) |
آب:2967391 مترمکعب |
|
الکتریسیته:2197992 کیلووات ساعت |
||
گاز:1248219 مترمکعب |
||
محل اجرای طرح |
||
مساحت زمین مورد نیاز (مترمربع) |
30000 |
|
تعداد روز کاری در سال |
330 |
|
بررسی بازار |
||
قیمت (دلار بر تن) |
275 |
|
میزان مصرف داخلی (تن) |
فعلی |
-- |
آتی |
پتانسیل مصرف 650 هزار تن براورد شده است. |
|
میزان واردات (تن) |
-- |
|
میزان صادرات (تن) |
-- |
|
میزان تولید داخلی (تن) |
-- |
|
مشخصات اقتصادی |
||
زمان اجرای طرح (سال) |
3 |
|
سرمایه گذاری ثابت (میلیون ریال) |
303482(13116897 یورو+ 112894 م.ر) |
|
سرمایه در گردش (میلیون ریال) |
19778 |
|
سرمایه کل (میلیون ریال) |
323260 |
|
نرخ بازده داخلی (IRR) |
19.58 |
|
نقطه سر به سر در ظرفیت کامل |
46 |
|
دوره برگشت سرمایه (سال) |
4 |
|
متوسط قیمت فروش محصول (ریال بر کیلوگرم) |
2860 |
|
کل فروش سالیانه(میلیون ریال) |
185900 |
|
سود سالانه طرح (میلیون ریال) |
55048 |
|
اشتغال مستقیم (نفر) |
45 |
توضیح:
1- اطلاعات بازار از منابع معتبر شامل آمار وزارت صنعت، معدن تجارت، اداره گمرک، مراجع دانشگاهی و توليدکنندگان صنايع غذليی مشابه و نرم و استاندارد های موجود در این زمینه تهیه شده است.
2- اطلاعات فنی از مراجع معتبر مانند دائره المعارف های مهندسی، استعلامات اخذ شده از سازنده ها، شرکت های داخلی و خارجی مستندات ها و پیشنهادات رسمی تهیه شده است.
3- محاسبات و تحلیل های اقتصادی بر اساس فرمت بانک صنعت و معدن و با استفاده از نرم افزار کامفار ( مرجع معتبر UNIDO ) تهیه شده است.
سال انجام مطالعات: 1389
تلفن:09126809553