فصل اول-معرفی محصول
معرفی محصول، تعیین مشخصات فیزیکی و شیمیایی............................................
1-1-
معرفی استاندارهای جهانی محصول...............................................................................
1-2-
کاربرد محصول و ارائه الگوی مصرف..............................................................................
1-3-
معرفی مواد اولیه مورد نیاز و محل تامین.....................................................................
1-4-
بررسی قیمت جهانی..........................................................................................................
1-5-
بررسی مسائل زیست محیطی محصول.........................................................................
1-6-
فصل دوم-بررسی بازار جهانی و داخلی
بازار جهانی
بررسی عرضه و تقاضای جهانی........................................................................................
2-1-
تولیدکنندگان عمده جهانی..............................................................................................
2-2-
عرضه و تقاضای محصول در مناطق مختلف جهان.....................................................
2-3-
واردکنندگان عمده.............................................................................................................
2-4-
صادرکنندگان عمده...........................................................................................................
2-5-
بررسی امکان کسب بازار صادراتی.................................................................................
2-6-
بازار داخلی
بررسی عرضه.......................................................................................................................
2-7-
بررسی مصرف.....................................................................................................................
2-8-
جمع بندی و نتیجه گیری...............................................................................................
2-9-
فصل سوم-بررسی فنی، مالی و اقتصادی
برسی فرآیندهای تولید و انتخاب فرآیند مورد نظر...................................................
3-1-
معرفی صاحبان دانش فنی...............................................................................................
3-2-
تعیین ظرفیت تولید و زمان کارکرد...............................................................................
3-3-
میزان مصرف مواد اولیه....................................................................................................
3-4-
میزان مصرف یوتیلیتی.....................................................................................................
3-5-
نیروی انسانی مورد نیاز.....................................................................................................
3-6-
برآورد زمین،زیر بنای ساختمان های صنعتی و غیر صنعتی....................................
3-7-
برآورد سرمایه گذاری ثابت..............................................................................................
3-8-
برآورد سرمایه در گردش..................................................................................................
3-9-
برآورد هزینه های تولید و قیمت تمام شده محصول................................................
3-10-
تعیین فروش سالیانه.........................................................................................................
3-11-
آنالیر حساسیت..................................................................................................................
3-12-
محاسبه سود و زیان..........................................................................................................
3-13-
ارائه شاخص های مالی طرح............................................................................................
پیوست2: محاسبات مالی و اقتصادی طرح بر اساس نرم افزار COMFAR
مجتمع تولید فرمالین/پارافرمالدهید/اسید فرمیک(Complex Of Formaline/Paraformaldehyde/Formic acid)
مشخصات کلی |
|||
موارد استفاده و کاربرد |
انواع چسب/مواد شوینده/صنایع چرم/نساجی و... |
||
ظرفیت اسمی طرح (تن در سال) |
فرمالین:9000/پارا فرمالدهید:10000/اسید فرمیک:10000- ظرفیت کل: 110000 |
||
مواد اولیه مصرفی عمده |
متانول |
||
یوتیلیتی مورد نیاز(سالانه) |
الکتریسیته: 21070000 کیلووات ساعت |
||
آب: 11426352 مترمکعب |
|||
گاز: 41632000 مترمکعب |
|||
محل اجرای طرح |
|||
مساحت زمین مورد نیاز (مترمربع) |
90000 |
||
تعداد روز کاری در سال |
330 |
||
بررسی بازار |
|||
قیمت (دلار بر تن) |
360-270 (سال 2010) |
||
میزان مصرف داخلی (تن) |
فعلی |
فرمالدهید:117056/اسید فرمیک:1200 (سال 1388) |
|
آتی |
فرمالدهید: 571691/اسید فرمیک:1600 (سال 1393) |
||
میزان واردات (تن) |
فرمالدهید:960/اسید فرمیک:1218 (سال 1388) |
||
میزان صادرات (تن) |
فرمالدهید:4278/اسید فرمیک:0 (سال 1388) |
||
میزان تولید داخلی (تن) |
فرمالدهید:124000/اسید فرمیک:0 (سال 1388) |
||
امکان کسب بازار صادراتی (تن) |
فرمالدهید:11000/اسید فرمیک:11000 |
||
مشخصات اقتصادی |
|||
زمان اجرای طرح (سال) |
2 |
||
سرمایه گذاری ثابت |
میلیون ریال |
233026 |
|
یورو |
19396715 |
||
مجموع سرمایه گذاری ثابت (میلیون ریال) |
514938 |
||
سرمایه در گردش (میلیون ریال) |
61438 |
||
سرمایه کل (میلیون ریال) |
576376 |
||
نرخ بازده داخلی (IRR) (درصد) |
38/24 |
||
نقطه سر به سر در ظرفیت کامل (درصد) |
32 |
||
دوره برگشت سرمایه (سال) |
4 |
||
متوسط قیمت فروش محصولات (ریال بر کیلوگرم) |
3966 |
||
کل فروش سالیانه(میلیون ریال) |
436300 |
||
سود سالانه طرح (میلیون ریال) |
123697 |
||
اشتغال مستقیم (نفر) |
51 |
||
* نرخ تسعیر ارز14534 ریال در نظر گرفته شده است.
توضیح:
1- اطلاعات بازار از منابع معتبر شامل آمار وزارت صنعت، معدن تجارت، اداره گمرک، مراجع دانشگاهی و توليدکنندگان صنايع غذليی مشابه و نرم و استاندارد های موجود در این زمینه تهیه شده است.
2- اطلاعات فنی از مراجع معتبر مانند دائره المعارف های مهندسی، استعلامات اخذ شده از سازنده ها، شرکت های داخلی و خارجی مستندات ها و پیشنهادات رسمی تهیه شده است.
3- محاسبات و تحلیل های اقتصادی بر اساس فرمت بانک صنعت و معدن و با استفاده از نرم افزار کامفار ( مرجع معتبر UNIDO ) تهیه شده است.
سال انجام مطالعات: 1389
تلفن:09126809553